Pályázatok

SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 

Szállítási módHázhoz szállítás GLS futárszolgálattal
Szállítási idő1-3 munkanap
Szállítás díja1.399 Ft- tól(bruttó)
  
 

 

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.

Személyes átvétel nyíregyházi üzletünkben
Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket nyíregyházi üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számítunk fel, a csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

A hétvégén vagy ünnepnapokon beérkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon kerül feldolgozásra. A Webáruházban rendelhető termékek közül nem minden árut tart a Szolgáltató raktáron, ezért ezen áruk esetében a megrendelés aktiválása után minden esetben telefonon vagy e-mailben visszaigazoljuk a szállítás várható időpontját.

​A Nyíregyháza és 10 km-es vonzáskörzetében lévő Vásárlóinknak lehetősége van ingyenesen házhoz szállítást kérni, melyet a szállításnál ki tud választani. Ezt a házhozszállítást, csak Nyíregyháza és 10 km-es vonzáskörzetében lévő címre tudjuk teljesíteni előre utalással vagy átvételkor készpénzben. 

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Utánvét: Kiszállításkor a megrendelés ellenértéke a szállítónak átvételi elismervény ellenében készpénzben fizetendő, a számlát a Szolgáltató papír alapon nyomtatva, a csomagba helyezi a Vevő részére. Utánvét díja 499 forint.

Készpénz: Vásárlóinknak lehetőségük van a megrendelt terméket nyíregyházi üzletünkben személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számítunk fel, a csomag ellenértékét készpénzben kell kifizetni.

Banki átutalás: Vásárlóinknak lehetőségük van előre banki átutalással is fizetni a megrendelt terméket, termékeket szállítási díjjal együtt. Ebben az esetben a webáruház e-mailben küldi a Vásárló részére az átutalásos számlát, melyet a webáruház üzemeltetőjének számlájára előre kell teljesíteni. BAHANAP Kft  Raiffeisen Bank 12042816-01751635-00100009. Teljesített utalás után tudja a webáruház a Vásárló részére a csomagot küldeni a kiválasztott szállítási módban. 

Barion fizetés: A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya számokat egy PCI DSS tanusítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak és mobilapplikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barin applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátó helyen mobillal is tudnak fizetni anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja ( MNB engedély: H-EN-1064/2013 ). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük. 


Folyamatos napi akciók
Folyamatos napi
akciók
Biztonságos online fizetés
Biztonságos online
fizetés
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes
kiszállítás
Üzlet kép
Várunk üzletünkben
Nyíregyházán
Térképjelző
4400 Nyíregyháza,
Szabadság tér 12.
Krúdy ház fsz. 5. üzlet
Útvonaltervezés ide