márka
nem
méret
kor

                               " Célunk, hogy mindig jobbak legyünk, nem pedig nagyobbak. De...az első következménye a második."

A MAYORAL a spanyol Ibéria- félsziget legnagyobb gyermekruha márkája, Európában pedig a gyermekdivat szektorban az egyik legmeghatározóbb cégcsoport. 

A MAYORAL GROUP több mint 100 országban tervezi, gyártja, forgalmazza és terjeszti a gyermek divatot. 20 leányvállalat, 220 kereskedelmi képviselő, 230 saját üzlet és több mint 10000 ügyfele van világszerte. 

Évente több mint 30 millió terméket gyártanak vagy ahogy Ők mondják, 30 millió mosolyt.

A MAYORAL stratégiája a divatirányzatának és márkájának előtérbe helyezése, a saját stílus és személyiség jegyében, melynek célja, hogy ebben a szegmensben az ügyfelei számára a legjobb divat-ár-érték arány biztosítása. A MAYORAL nem követi, hanem DIKTÁLJA a divatot!

A MAYORAL előírja a beszállítók számára, hogy megfeleljenek a biztonsági és egészségügyi termékekre vonatkozó előírásoknak és konkrét jogszabályoknak.

Olyan politikát folytat, ami tiszteletben tartja a környezetet, következetesen törekszik a környezetszennyezés csökkenésére. Ami a kémiai biztonságot illeti, folyamatosan ellenőrzi, elemzi a ruháikat az európai REACH- rendelet és az amerikai CPSC törvény követelményeinek megfelelően. Elvárja a beszállítóitól, hogy megfeleljenek a tisztességes munkakörülményeket garantáló magatartási kódexnek. A MAYORAL csatlakozott az Etikai Kereskedelmi Kezdeményezéshez (ETI, Ethical Trading Initiative), a vállalatok, a szakszervezetek és a civil szervezetek vezető szövetségéhez, amely elősegíti a munkavállalók jogainak tiszteletben tartását a világ minden táján.

2007 óta képviselteti magát Magyarországon. E márka a gyermekruházati szektorban 70éves múltra tekint vissza. Spanyolország vezető gyermekruházati márkája lett.

 

                                                                

Különleges alkalmakat szeretnénk még különlegesebbé varázsolni!

 MAYORAL új márkát indított útjára ABEL&LULA néven.          

A gyermekruházatra szakosodott Mayoral Group az üzleti életben rejlő kapacitásra és tapasztalatára építve, egy új prémium márkájú termékcsaládot hozott létre, ABEL&LULA néven.

Erősségük a vonzó dizájn, a magas minőségű anyagok felhsználása és a kiváló gyártás.

Az  ABEL&LULA   egy spanyol prémium márka, mely kiváló minőségű alapanyagokból készült gyermekruhákat forgalmaz különleges alkalmakra. A selyem, muszlin, a csipke, a különböző hímzésű anyagokból készült ruhákat kifejezetten lányok számára készítették. A kollekció kényelmes, elegáns, finom megjelenésű és kozmopolita. Prémium márka, amely ötvözi a hagyományokat, a modernitást, az innovatív és kézműves szellemet...         

 

   

                                                                                

A GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom egy egyedülálló fejlesztés a cipő iparban

A vízálló gumitalpú cipők – amik szárazon és melegen tartják a lábfejet - több mint 50 éve kerültek piacra és egy olyan technológiai áttörést hoztak ami emberek millióinak életét változtatta meg. Viszont a vízálló gumitalpú cipők hátránya, hogy meggátolják a lábfej szellőzését. Tekintettel arra, hogy a emberi test harmadik legnagyobb izzadságmirigy csoportja a talpon található, ez egy nem elhanyagolható részlet. A Geox megoldotta ezt a problémát egy egyszerű mégis forradalmian új szabadalmi rendszerrel.


GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom rendszer
A gumitalpon található kis lyukakon keresztül távozik el a láb izzadsága, és egy védő, lélegző membrán akadályozza meg a víz bejutását és tartja szárazon a lábat.

A TALP
A speciálisan kialakított Geox talp - miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom elő lépését. Kis lyukak sorozata került a gumitalp azon részébe ahol a talp legnagyobb izzadság csoportja található.

A MEMBRÁN
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges mert a membrán mikropólusai nagyobbak mint a pára molekulák de kisebbek mint a víz molekulák így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

A VALÓDI VÁSÁRLÓI ELŐNY
A láb izzadása természetes folyamat, de  egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklimát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet továbbá jelentősen csökkenti  a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalú cipőkhöz képest.

 
 

 

EGÉSZSÉGES GYERMEKEK,
BOLDOG ANYUKÁK


A PRIMIGI TÖBB MINT 30 ÉVE A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKA AZ OLASZ ÉDESANYÁK KÖRÉBEN, EGYÚTTAL ELKÖTELEZETT A LEGIGÉNYESEBB VÁSÁRLÓK, A GYERMEKEK FELÉ.
A PRIMIGI LÁBBELIK A LEGMAGASABB MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKNEK MEGFELELŐEN KÉSZÜLNEK, FIGYELEMBE VÉVE A GYERMEKEK ÉLETKORÁT ÉS NÖVEKEDÉSÉT. ELKÍSÉRIK ŐKET ÉLETÜK MINDEN PILLANATÁBAN: AZ ELSŐ LÉPÉSEKNÉL, AZ ISKOLÁBAN, A SPORTOLÁSNÁL ÉS AZ ÜNNEPI ALKALMAK SORÁN.

A PRIMIGI LÁBBELIKET AZ OLASZ STÍLUS ÉS A VÁLOGATOTT ALAPANYAGOK TESZIK EGYEDIVÉ ÉS KOMFORTOSSÁ. A PRIMIGI RENDSZERÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A MODELLEK MEGBÍZHATÓK ÉS BIZTONSÁGOSAK. AZ ULTRAKÖNNYŰ, RUGALMAS, LÉGÁTERESZTŐ ÉS PUHA ANYAGOK ELEGET TESZNEK MINDEN IGÉNYNEK, LEGYEN SZÓ AKÁR JÁTÉKRÓL, AKÁR SZALADGÁLÁSRÓL.
A PRIMIGI CIPŐK MINDEN KOROSZTÁLY EGYEDI IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN KÉSZÜLNEK A BABÁK ELSŐ LÉPÉSEITŐL KEZDVE, MIKOR A LÁB VÉDELMET ÉS TÁMOGATÁST IGÉNYEL, EGÉSZEN A TEENAGER KORIG, AHOL A LÁBBELIKNEK MEG KELL FELELNIÜK A DIVATKÖVETŐ LÁNYOK ÉS A SPORTOS FIÚK
IGÉNYEINEK IS.


PRIMIGI: - ÖSSZETÉVESZTHETETLEN STÍLUS ÉS OLASZ DESIGN, RÉSZLETGAZDAGSÁG ÉS KÉNYELEM JELLEMZI. A PRIMIGI AZ ANYAGOK ÉS SZÍNEK TELJES SKÁLÁJÁBAN KÍNÁL MODELLEKET MINDEN KOROSZTÁLYNAK ÉS MINDEN ALKALOMRA. A PRIMIGI RENDSZER MAXIMÁLIS KÉNYELMET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGOT GARANTÁL. AZ ULTRAKÖNNYŰ CIPŐK BŐRBŐL KÉSZÜLT ANATÓMIAI TALPBETÉTTEL KERÜLNEK FORGALOMBA. A HIHETETLENÜL PUHA, KÖNNYŰ ÉS RUGALMAS TALPPÁRNÁZOTT SAROKRÉSSZEL KÉSZÜL A REZGÉSCSILLAPÍTÁS ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.


A PRIMIGI GIRLS EGY NŐIES KOLLEKCIÓ, AMELY AZ 5-12 ÉVES LÁNYOKNAK KÉSZÜL. A LÁBBELIK DIVATOSAK, MIKÖZBEN MEGFELELNEK A LEGIGÉNYESEBB SZÜLŐK ÁLTAL TÁMASZTOTT MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKENEK IS. A PRIMIGI GIRLS CIPŐK ULTRAKÖNNYŰEK ÉS RUGALMASAK. MINDEN DOBOZ EGY EXTRA PÁR TALPBETÉTET IS TARTALMAZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY EZ AZ ATTRAKTÍV CIPŐ LÉPÉST TARTSON A KISLÁNYOK AKTÍV ÉLETMÓDJÁVAL.


A PRIMIGI SPORT EGY KÜLÖNLEGES, SPORTOS KOLLEKCIÓ KISFIÚKNAK, FUTÁSHOZ, UGRÁLÁSHOZ ÉS A „LEGEXTRÉMEBB SPORTRA”, A NÖVEKEDÉSRE. A KÖNNYŰ, RUGALMAS ÉS RÁZKÓDÁS ELNYELŐ TALPPAL KÉSZÜLŐ CIPŐK KIVEHETŐ BŐR TALPBETÉTTEL KÉSZÜLNEK. MINDEN DOBOZ EGY EXTRA PÁR TALPBETÉTET IS TARTALMAZ.