márka
nem
méret
kor
2019/2020 ősz-tél

 

forgalmazott márkák

 

A GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom egy egyedülálló fejlesztés a cipő iparban

A vízálló gumitalpú cipők – amik szárazon és melegen tartják a lábfejet - több mint 50 éve kerültek piacra és egy olyan technológiai áttörést hoztak ami emberek millióinak életét változtatta meg. Viszont a vízálló gumitalpú cipők hátránya, hogy meggátolják a lábfej szellőzését. Tekintettel arra, hogy a emberi test harmadik legnagyobb izzadságmirigy csoportja a talpon található, ez egy nem elhanyagolható részlet. A Geox megoldotta ezt a problémát egy egyszerű mégis forradalmian új szabadalmi rendszerrel.


GEOX LÉLEGZŐ® szabadalom rendszer
A gumitalpon található kis lyukakon keresztül távozik el a láb izzadsága, és egy védő, lélegző membrán akadályozza meg a víz bejutását és tartja szárazon a lábat.

A TALP
A speciálisan kialakított Geox talp - miközben megváltoztatta a cipőtalpon lévő lyukak hagyományos megítélését – jelentette a Geox forradalom elő lépését. Kis lyukak sorozata került a gumitalp azon részébe ahol a talp legnagyobb izzadság csoportja található.

A MEMBRÁN
A Geox forradalmi újítását a membránon végzett széleskörű kutatás és fejlesztés előzte meg. A membrán egy speciális kis pólusú anyagból készült ami felszívja az izzadságot a belsőtalpon keresztül és kiereszti vízpára formájában. Ez a folyamat azért lehetséges mert a membrán mikropólusai nagyobbak mint a pára molekulák de kisebbek mint a víz molekulák így a víz nem tud behatolni és a láb száraz marad.

A VALÓDI VÁSÁRLÓI ELŐNY
A láb izzadása természetes folyamat, de  egészségtelen az izzadságot a cipőben tartani. Termográfiai tesztek kimutatták, hogy a cipőn belüli páratartalom megszüntetésével a Geox módszere ideális mikroklimát alakít ki a cipő belsejében, szárazzá teszi a lábfejet továbbá jelentősen csökkenti  a lábfej túlmelegedését a hagyományos gumitalú cipőkhöz képest.

 
 

2007 óta képviselteti magát Magyarországon. E márka a gyermekruházati szektorban 70éves múltra tekint vissza. Spanyolország vezető gyermekruházati márkája lett.


A vállalat fő termékkörét egy dinamikus és kreatív csapat által tervezett és a legújabb technikai eljárásokkal készülő, kiváló minőségű gyermekruhák széles választéka képezi, megcélozva az újszülöttől a 18 évig terjedő korosztályt a babáktól egészen a kamaszokig. A MAYORAL stratégiája a saját márkakonstrukció terjesztése, mely megfelel a legújabb divattrendnek, ár- minőség tekintetében pedig a piaci elvárásoknak. A kollekciókat a nemzetközi aktuális trendnek megfelelően készítik, a legjobb anyagok felhasználásával, figyelembe véve a gyermekek igényeit, a kényelmet és a biztonságot.

 

EGÉSZSÉGES GYERMEKEK,
BOLDOG ANYUKÁK


A PRIMIGI TÖBB MINT 30 ÉVE A LEGNÉPSZERŰBB MÁRKA AZ OLASZ ÉDESANYÁK KÖRÉBEN, EGYÚTTAL ELKÖTELEZETT A LEGIGÉNYESEBB VÁSÁRLÓK, A GYERMEKEK FELÉ.
A PRIMIGI LÁBBELIK A LEGMAGASABB MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKNEK MEGFELELŐEN KÉSZÜLNEK, FIGYELEMBE VÉVE A GYERMEKEK ÉLETKORÁT ÉS NÖVEKEDÉSÉT. ELKÍSÉRIK ŐKET ÉLETÜK MINDEN PILLANATÁBAN: AZ ELSŐ LÉPÉSEKNÉL, AZ ISKOLÁBAN, A SPORTOLÁSNÁL ÉS AZ ÜNNEPI ALKALMAK SORÁN.

A PRIMIGI LÁBBELIKET AZ OLASZ STÍLUS ÉS A VÁLOGATOTT ALAPANYAGOK TESZIK EGYEDIVÉ ÉS KOMFORTOSSÁ. A PRIMIGI RENDSZERÉNEK KÖSZÖNHETŐEN A MODELLEK MEGBÍZHATÓK ÉS BIZTONSÁGOSAK. AZ ULTRAKÖNNYŰ, RUGALMAS, LÉGÁTERESZTŐ ÉS PUHA ANYAGOK ELEGET TESZNEK MINDEN IGÉNYNEK, LEGYEN SZÓ AKÁR JÁTÉKRÓL, AKÁR SZALADGÁLÁSRÓL.
A PRIMIGI CIPŐK MINDEN KOROSZTÁLY EGYEDI IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN KÉSZÜLNEK A BABÁK ELSŐ LÉPÉSEITŐL KEZDVE, MIKOR A LÁB VÉDELMET ÉS TÁMOGATÁST IGÉNYEL, EGÉSZEN A TEENAGER KORIG, AHOL A LÁBBELIKNEK MEG KELL FELELNIÜK A DIVATKÖVETŐ LÁNYOK ÉS A SPORTOS FIÚK
IGÉNYEINEK IS.


PRIMIGI: - ÖSSZETÉVESZTHETETLEN STÍLUS ÉS OLASZ DESIGN, RÉSZLETGAZDAGSÁG ÉS KÉNYELEM JELLEMZI. A PRIMIGI AZ ANYAGOK ÉS SZÍNEK TELJES SKÁLÁJÁBAN KÍNÁL MODELLEKET MINDEN KOROSZTÁLYNAK ÉS MINDEN ALKALOMRA. A PRIMIGI RENDSZER MAXIMÁLIS KÉNYELMET ÉS MEGBÍZHATÓSÁGOT GARANTÁL. AZ ULTRAKÖNNYŰ CIPŐK BŐRBŐL KÉSZÜLT ANATÓMIAI TALPBETÉTTEL KERÜLNEK FORGALOMBA. A HIHETETLENÜL PUHA, KÖNNYŰ ÉS RUGALMAS TALPPÁRNÁZOTT SAROKRÉSSZEL KÉSZÜL A REZGÉSCSILLAPÍTÁS ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.


A PRIMIGI GIRLS EGY NŐIES KOLLEKCIÓ, AMELY AZ 5-12 ÉVES LÁNYOKNAK KÉSZÜL. A LÁBBELIK DIVATOSAK, MIKÖZBEN MEGFELELNEK A LEGIGÉNYESEBB SZÜLŐK ÁLTAL TÁMASZTOTT MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYEKENEK IS. A PRIMIGI GIRLS CIPŐK ULTRAKÖNNYŰEK ÉS RUGALMASAK. MINDEN DOBOZ EGY EXTRA PÁR TALPBETÉTET IS TARTALMAZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY EZ AZ ATTRAKTÍV CIPŐ LÉPÉST TARTSON A KISLÁNYOK AKTÍV ÉLETMÓDJÁVAL.


A PRIMIGI SPORT EGY KÜLÖNLEGES, SPORTOS KOLLEKCIÓ KISFIÚKNAK, FUTÁSHOZ, UGRÁLÁSHOZ ÉS A „LEGEXTRÉMEBB SPORTRA”, A NÖVEKEDÉSRE. A KÖNNYŰ, RUGALMAS ÉS RÁZKÓDÁS ELNYELŐ TALPPAL KÉSZÜLŐ CIPŐK KIVEHETŐ BŐR TALPBETÉTTEL KÉSZÜLNEK. MINDEN DOBOZ EGY EXTRA PÁR TALPBETÉTET IS TARTALMAZ.